Hoitola

Hei!

Olen Heli Laurbär, vuonna 1996 Etelä-Suomen kosmetologikoulusta valmistunut I.A.Diplomi-kosmetologi.

Kauneus- ja Jalkahoitola Helinän perustin noin 16 vuotta sitten, ja se avasi ovensa 9.5.2006 Sarkalantie 6, Korian keskustassa, jossa se sijaitsee ja palvelee asiakkaitaan edelleen.

HELINÄN HOITOVALIKOIMA

Helinään olet tervetullut kasvohoitoon, jalkahoitoon, ihonpuhdistukseen,  kulmien ja ripsien kestovärjäykseen sekä ripsien kestotaivutukseen, sokerointiin tai nauttimaan hieronnasta. Hoitolasta saat myös kotihoitoon tehokkaita ja vaikuttavia hoitotuotteita, joissa ei ole käytetty kehoa kuormittavia ylimääräisiä kemikaaleja, kuten kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita tai eläinperäisiä ainesosia. Kotihoitoon valittavanasi on kattava valikoima kasvo-jalkahoitotuotteita sekä meikkejä, kuten mm. Dr.Baumann,  BTB13, Bion ,Jane Iredale mineraalimeikit, no75 ravintolisät, Iloiset varpaat ja Footlogix  kuuluvat tuotevalikoimaan.

Kasvohoitoja Helinässä tehdään perinteisestä klassisesta kasvohoidosta erikoiskasvohoitoihin (laitehoidot),  neulaton mesoterapia ja radiofrekvenssikäsittely. Jalkahoidoista voi valita joko perusjalkahoidon magnesiumkylvyn ja /tai  lakkauksen kera tai hemmottelevan SPA- jalkahoidon kuorinnalla ja hoitonaamiolla. Uusimpana hoitona Helinässä on lymfaboots – lymfaterapia jaloille. Keventää jalkoja, poistaa kuona-aineita sekä vaikuttaa selluliittia poistavasti. Tätä käsittelyä voi ottaa samalla kätevästi esim. kasvohoidon tai kestovärjäyksen yhteydessä.

Hieronta on lähellä sydäntäni,  joten olen opiskellut erilaisia hierontatekniikoita varsinkin kasvoille. Uusimpana tekniikkana olen opiskellut liftaavan Soma-Uplifting hierontatekniikkan, jota käytän eri kasvohoitojen yhteydessä. Helinän eräs vanhin hierontatekniikka on erityinen Rejuvanessence, eli kiinteyttävä sidekudoshieronta, joka tehdään sarjahoitona. Erittäin suositeltava hoito varsinkin äänityöntekijöille ja heille, kenellä kasvojen lihakset jumissa /jännittyneet esim. purennan takia.

Olen kiinnostunut itseni kehittämisestä, joten käyn alamme messuilla, koulutuksissa ja luennoilla niin kotimaassa kuin mahdollisuuksien mukaan ulkomaillakin- viimeisin koulutusmatkani suuntautui Dr.Baumann Instituuttiin Etelä-Afrikkaan marraskuun lopussa 2019, ja kotimaassa osallistuin  alkuvuodesta Face & Feet koulutuspäivään Jyväskylässä.  Hoitolan kehittämistä varten viimeisin opintoni on Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto 2017. 

 Tervetuloa  Helinään! 

Heli Laurbär kosmetologi Koria Kouvola

Hoitolassa myynnissä myös kattava valikoima hoito tuotteita  ihonhoitoon, mm.

 Dr.Baumann– bionomista ihonhoitoa ilman kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita tai eläinperäisiä aineita. 

BTB13 Pro Age – , kiinteyttävä  hoitosarja, joka perustuu suomalaiseen tutkimukseen ja innovaatioon eli  BTB13  yhdisteeseen. 

Iloiset varpaat – jalkahoitotuotteet mm.voiteet, kynsisienen hoitoaineet

Footlogix – vaahtovoiteet – jalkahoitosarja jossa ”medi meets pedi”

Jane Iredale– mineraalimeikit

LAHJAKORTIT

Helinästä saa lahjakortteja hoitolasta noudettuna (sovithan hakuajasta, jotta olen varmasti paikalla), sähköpostitse tai postitse. Lahjakorttitilauksen voi tehdä puhelimitse 044 355 0353 tai sähköpostiin heli@kauneushelina.fi 

 

Tervetuloa nauttimaan